Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Nu ook benzineversie Renault Kadjar leverbaar met automaat

Het aanbod van Renaults populaire crossover Kadjar wordt nog veelzijdiger. Naast de huidige dieselmotor met automaat is nu ook de Energy TCe 130 benzinemotor leverbaar in combinatie met een zeventraps EDC-automaat met dubbele koppeling. En dat tegen een aantrekkelijke meerprijs van slechts € 2.000, waarmee deze nieuwe versie op € 29.390 komt.

Het brandstofverbruik is door de zeer efficiënte EDC-transmissie zelf iets lager dan dat van de handgeschakelde TCe 130-motor. Dat betekent een gemiddelde consumptie van 5,5 l/100 km en een CO2-uitstoot van 123 g/km*. Het maximaal toelaatbaar geremd aanhangergewicht is hetzelfde, te weten 1.500 kilogram.

De Renault Kadjar TCe 130 met EDC-automaat is leverbaar in drie uitvoeringen. Het gamma begint bij de uitvoering ZEN met onder meer automatische airconditioning, 17-inch lichtmetalen wielen, een licht- en regensensor, mistlampen vóór, een met leder bekleed stuurwiel en digitale radio. De levering start deze zomer.

Meer informatie of een offerte?
Wilt u meer informatie over de Renault Kadjar, een offerte aanvragen of een proefrit plannen? Kijk dan eens op onze speciale Renault Kadjar pagina.

*Brandstofverbruik en CO2-uitstoot volgens officiële NEDC-testcyclus en in combinatie met 17-inch wielen.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht