Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

VKV Gorinchem opent nieuwe Renault Store op 15 december

Met grote trots gaan wij onze nieuwe Renault Store in Gorinchem officieel (her)openen. In de geheel vernieuwde showroom presenteren wij op een moderne wijze het volledige Renault gamma, waaronder de nieuwe Renault Captur.

Save the date | Opening op vrijdag 15 december
Graag nodigen we u alvast uit voor onze speciale openingsdag op vrijdag 15 december van 17.00 tot 21.00 uur. Wij trakteren deze dag op een hapje en drankje én u kunt tot 31 december profiteren van leuke openingsacties! Daarnaast kunt u een echte Formule 1 auto bewonderen. De auto hebben we speciaal voor de opening naar de showroom van VKV Gorinchem gehaald.

  • Spectaculair openingsvoordeel tot wel €3.000
  • Ontvang nu 2 toegangskaarten voor Efteling bij aankoop van een nieuwe Renault, Dacia of occasion
  • 30% korting op zomer- en winterbanden

Zet voor 15 december dus maar vast een bezoek aan onze nieuwe showroom in uw agenda! U vindt ons op het vertrouwde adres in Gorinchem (Edisonweg 7).

Contactgegevens VKV Gorinchem

 

 

Onze openingsacties zijn geldig van 15 tot 31 december 2017 en is inclusief alle (landelijke) acties. Het openingsvoordeel is geldig bij aankoop van een nieuwe Renault en is incl. btw en alleen geldig voor particuliere orders. De 2 kaarten voor de Efteling krijgt u bij aankoop van een nieuwe Renault, Dacia of occasion.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht