Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Prijzen Renault ZOE met nieuwe Z.E. 40 batterij

Renault introduceert de volledig elektrische ZOE met nieuwe Z.E. 40 batterij (41 kWh-batterij) en een actieradius van 400 km volgens de NEDC-testcyclus. Dankzij de Z.E. 40 batterij biedt de ZOE het grootste rijbereik van alle in serie geproduceerde, elektrische middenklassers. De Renault ZOE is nu te bestellen bij VKV Renault.

De capaciteit van het nieuwe batterijpakket (Z.E. 40) is met 41 kWh bijna twee keer zo groot als de 22 kWh-batterij van de huidige ZOE. Bovendien zijn de technici erin geslaagd de opslagcapaciteit te vergroten zonder de batterij groter te maken.

Met de R90-motor is de ZOE goed voor een actieradius van 400 km (volgens NEDC), wat overeenkomt met een reële actieradius van 300 km in stedelijk gebied. Bij een openbaar laadpunt kan in 30 minuten 80 km rijbereik worden ‘getankt’. De ZOE is tevens te voorzien van de Quickcharge Q90-motor voor gebruik van snellaadstations langs snelwegen.

Versieprijzen ZOE batterijhuur

renault-zoe-batterijhuur-versieprijzen-1

Versieprijzen ZOE batterijkoop

renault-zoe-batterijkoop-versieprijzen-1


*Alle vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief bpm en btw, en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht