Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt dit verder uit. Na de nieuwe Master in 2019 volgen nu de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass.

“Renault is al meer dan 120 jaar lang een expert op het gebied van lichte bedrijfswagens en leidend op het gebied van innovatie. Met de nieuwe Kangoo, nieuwe Express en de nieuwe Trafic bieden we een vernieuwd en groter aanbod. Als leider in lichte bedrijfswagens in Europa bereiden we ons ook voor op de toekomst met nieuwe producten en diensten voor elektriciteit en waterstof” Mark Sutcliffe, SVP LCV Business Unit.

Nieuwe Renault KANGOO en EXPRESS

In het segment van compacte bestelauto’s biedt Renault met de nieuwe Kangoo en de nieuwe Express een tweeledig aanbod.

  • De nieuwe Kangoo is een innovatieve bedrijfswagen met een atletische en dynamische vormgeving. Met innovaties en meer comfort en technologieën aan boord zorgt hij voor een revolutie in het segment. Prijzen worden in april gecommuniceerd en de auto staat vanaf mei bij Van Mossel Renault in de showroom.
  • De nieuwe Express is een praktische en efficiënte bedrijfswagen met een dynamisch en robuust design. Hij heeft ongeëvenaarde afmetingen, zoals de grootste deuropening aan de zijkant in zijn klasse en een groot laadvolume. Prijzen worden in juni gecommuniceerd. Het model staat vanaf de herfst bij Van Mossel Renault in de showroom.

De gloednieuwe Renault Trafic Combi en de gloednieuwe Renault SpaceClass

Renault onthult zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer in twee uitvoeringen. De gloednieuwe Renault Trafic is verkrijgbaar als Combi, voor een groot aantal passagiers, of als SpaceClass, voor het vervoer van VIP-klanten. Het DNA van de Trafic is nu sterker dan ooit, met een krachtiger design, een geoptimaliseerd interieur, meer motoren om uit te kiezen en veiligere prestaties. Nu leverbaar zijn de uitvoeringen voor personenvervoer staan vanaf mei bij Van Mossel Renault in de showroom, de bedrijfswagenuitvoering volgt eind 2021.

“Renault is al meer dan 120 jaar lang een expert op het gebied van lichte bedrijfswagens en leidend op het gebied van innovatie. Met de nieuwe modellen biedt het merk een vernieuwd en groter aanbod.”

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht