Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Renault Kadjar nu met nieuwe ENERGY TCe 165 benzinemotor

De ideale caravantrekker: Renault breidt het aanbod van de Kadjar verder uit met een krachtige benzinevariant. De Kadjar met ENERGY TCe 165 motor is de krachtigste benzine uitvoering in de reeks en staat garant voor veel rijplezier en een hoog trekgewicht.

De ENERGY TCe 165 is een efficiënte 1,6-liter turbobenzinemotor met 165 pk (120 kW) vermogen en 240 Nm trekkracht. Daarmee combineert de Kadjar aansprekende prestaties met een maximaal toelaatbaar aanhangwagengewicht van 1.800 kg, ofwel 300 kg meer dan de ENERGY TCe 130 – tot dusver de enige benzineversie in het aanbod.

De nieuwe benzinemotor is in de Renault Kadjar standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het gemiddelde brandstofverbruik is vastgesteld op 6,0 l/100 km (NEDC-cyclus), wat overeenkomt met een CO2-emissie van 134 g/km**.

Per direct te bestellen bij VKV Renault
De Renault Kadjar ENERGY TCe 165 is per direct te bestellen. Hij is leverbaar in de uitvoeringen Intens en Bose, voor prijzen vanaf respectievelijk 32.860 en 34.760 euro*. Wilt u een offerte ontvangen voor de Kadjar met 165 pk sterke benzinemotor? Vraag deze dan direct aan.

*De genoemde vanafprijs is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de klant en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden.

** Op de Kadjar Energy TCe 165 met lichtmetalen wielen 17”

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht