Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

RENAULT KADJAR VKV AUTO VAN DE MAAND

VKV introduceert de “VKV auto van de maand”. Iedere maand wordt er een model van één van de VKV merken (Renault, Dacia, Nissan en INFINITI) in de spotlights gezet door middel van rijtesten, blogs en video’s over deze modellen. Ook op onze Social Media kanalen zal extra aandacht besteed worden aan de VKV auto van de maand.  Deze maand trappen we af met de Renault Kadjar als VKV auto van de maand.

De Kadjar is Renaults SUV uit het C-segment en staat sinds 2015 in de showroom bij VKV. Inmiddels zijn er in Nederland al meer dan 5.000 Kadjars verkocht! De Renault Kadjar is al verkrijgbaar vanaf € 27.060 (consumentenadviesprijs) en is leverbaar in diverse uitvoeringen en motorisaties. Begin 2017 heeft Renault het aanbod van de Kadjar uitgebreid met een krachtige benzinevariant, de ENERGY TCe 165. De ENERGY TCe 165 is een efficiënte 1,6-liter turbobenzinemotor met 165 pk (120 kW) vermogen en 240 Nm trekkracht. Dit komt neer op een maximaal toelaatbaar aanhangwagengewicht van 1.800 kg, ofwel 300 kg meer dan de ENERGY TCe 130. Ter introductie van deze uitvoering, ontvangt u bij aanschaf een gratis wegklapbare trekhaak. Handig als u van plan bent deze zomer op pad te gaan met de caravan!

In februari wordt de Kadjar dus nog meer in de spotlight gezet. Door middel van rijtesten, blogs en video’s komt u meer te weten over de kenmerken van de Kadjar. Ook op onze Social Media kanalen (Facebook, Twitter, Instragram, LinkedIn en YouTube) zal de Kadjar regelmatig voorbij komen deze maand. Rijdt u zelf een Kadjar en wilt u uw ervaring met ons delen? Stuur dan een mailtje naar marketing@vanmosselvkv.nl of laat een berichtje achter op één van onze Social Media kanalen. We zijn benieuwd naar uw ervaring!

Acties op de Renault Kadjar:

  • Easy life voordeel € 1.250,-
  • GRATIS Easy Life Pack t.w.v. € 495,- op de Intens en Bose, bestaande uit:
    • Parkeersensoren vóór, zij en achter met achteruitrijcamera
    • Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem)
    • Blind Sport Warning
  • Gratis wegklapbare trekhaak op de Kadjar Energy TCe 165 Intens en Bose
BEKIJK KADJAR ACTIES
Ga naar overzicht

Deel dit
bericht