Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Megane E-TECH Plug-in

Renault MEGANE: vernieuwd en beschikbaar als hybride

In 1995 werd de MEGANE gepresenteerd als opvolger van de Renault 19 en kende in eerste instantie drie carrosserievarianten, een hatchback, sedan en coupe. Sinds die tijd zijn er wereldwijd al meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht. De MEGANE 2020 heeft naast optische veranderingen vooral grote vernieuwingen onder de motorkap doorgemaakt en is vanaf dit jaar voor het eerst leverbaar met plug-in hybride aandrijving en een 10,2 inch groot TFT cluster in het dashboard.

Naast de Renault CAPTUR beschikt voortaan ook de MEGANE over de nieuwe E-Tech plug-in-aandrijflijn. Een 1,6-liter viercilinder benzinemotor zorgt met twee elektromotoren samen voor een systeemvermogen van 160 pk. De elektromotoren worden gevoed door een 9,8 kWh batterij. Deze techniek staat garant voor bijzonder soepel schakelgedrag en extra brandstofefficiency. De MEGANE E-Tech is in eerste instantie enkel leverbaar als Estate uitvoering, later volgt de hatchback.

Nieuwe MEGANE R.S. Line: zowel sportief als verfijnd

Niet alleen de nieuwe Renault CLIO maar ook de nieuwe MEGANE wordt leverbaar in de sportieve R.S. Line. De R.S. Line is de vervanger van de GT-Line. De uitvoering onderscheidt zich door de carbonpanelen met zichtbare stiksels, leder beklede stuur, aluminium sportpedalen en de sportieve stoelen met ingebouwde hoofdsteun.

Voor het circuit: MEGANE R.S. TROPHY

Renault lanceert tegelijkertijd de nieuwe MEGANE R.S. Trophy. Dit is de auto voor de ware race liefhebber. De extreme versie van de MEGANE onderscheidt zich door een sportiever onderstel waarbij de demping en vering stugger zijn afgesteld. Samen met het Cup-chassis, mechanisch sperdifferentieel en stijvere stabilisatorstang bent u helemaal klaar voor het circuit! Bekijk hier de MEGANE R.S. Trophy-R in actie. 

Auto Renault MEGANE R.S.

Nieuwe MEGANE Estate: veelzijdige stationwagen

Rugzakken, koffers, gereedschap… Met zijn ruime en modulaire bagageruimte en de verschillende opbergvakken biedt de nieuwe MEGANE Estate meer ruimte dan u denkt. Handige compartimentsystemen, vlakke laadvloer en stevige bagagenetten zorgen ervoor dat u makkelijk de optimale laadruimte creëert. Bekijk hier alvast een voorproefje van de nieuwe Renault MEGANE!

Aankomende zomer start de verkoop van de vernieuwde MEGANE, prijzen volgen later. Bekijk tot die tijd ook eens onze Renault MEGANE occasions!

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht