Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Renault verkooptopper in augustus

  • Renault is het best verkochte automerk in Nederland in augustus
  • Het meest verkochte model is de Renault Clio
  • Leasetopper van de maand augustus is de Renault Mégane Estate

Dit zijn enkele van de positieve nieuwsberichten over Renault in de maand augustus. Afgelopen maand werden in Nederland 29.584 nieuwe personenauto’s geregistreerd tegenover 26.846 in augustus 2016. Onbetwiste koploper is Renault, met 3.042 auto’s. Dat zijn er 14 procent meer dan de concurrent op nummer 2. Het best verkopende model is de Renault Clio, dat bijna een derde van de totale verkoop van Renault voor zijn rekening neemt. Renault doet het goed: het Franse merk stond ook het eerste halfjaar van 2017 al bovenaan in de verkoopstatistieken.

Bron: Automotive-management.nl

Renault Mégane Estate leasetopper van de maand

In de maand augustus werden 9.323 nieuwe auto’s op naam van leasebedrijven genoteerd; in augustus 2016 waren dat 8.742 stuks, de toename bedraagt 6,6 procent. In de eerste acht maanden van dit jaar zijn er daarmee in totaal 88.342 nieuwe leaseauto’s op naam van leasebedrijven geregistreerd. Vorig jaar waren dat in dezelfde periode 67.734 stuks; de cumulatieve markttoename is daarmee nu 30,4 procent. Dit blijkt uit cijfers van dataleverancier VWE, bewerkt door kennisbureau Aumacon.

Lease runner-up Renault blijft terrein veroveren. Na acht maanden staat het leasemarktaandeel voor Renault op 10,7 procent, ruim drie procent hoger dan vorig jaar in dezelfde periode.

Bron: Automobielmanagement.nl

Deze mooie cijfers zijn het resultaat van de totaal vernieuwde modellenreeks van Renault. Deze kenmerkt zich door een prachtig design gecombineerd met goede en betrouwbare kwaliteit. Kiest u net als vele anderen ook voor een nieuwe Renault? Kies dan voor een Renault bij VKV Renault. Wij hebben altijd scherpe acties en vele modellen op voorraad zodat u snel kunt rijden in uw nieuwe auto. Heeft u interesse? Plan dan direct online een afspraak in één van onze showrooms in.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht