Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… …wie heeft de beste gecheckte auto van het land?

Geniet van een betoverende winter met de Renault Wintercheck

Koudere dagen, witte landschappen en sprookjesachtige verlichting. Met het betoverende landschap is de winter het perfecte seizoen om er onbezorgd op uit te gaan met je Renault.

Als je nú de Renault Wintercheck laat uitvoeren, controleren wij je Renault voor slechts €14,95 op deze 10 vitale punten. Zo ga je deze winter veilig en onbezorgd op pad! Als je lid bent van My Renault+ is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS!

Wintercheck afspraak maken

Extra voordelen na het uitvoeren van de Wintercheck

Ontvang een unieke code en ontvang tot wel 70% op meer dan 100 winterse uitjes.

Na het uitvoeren van de Renault Wintercheck ontvang je van ons unieke code waarmee je tot wel 70% korting krijgt op meer dan 100 winterse uitjes! Met deze code kan je tot eind mei 2020, zo vaak als je wilt, kaartjes kopen met korting!

Je kan kiezen uit een gevarieerd aanbod, zoals:

  • Winterse uitjes
  • Concerten
  • Theater & Musicals
  • Wellness 
  • Musea & cultuur
  • Hotels & weekendjes weg

Bekijk hier alle uitjes

Maak kans op een verblijf in het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling

– Doe de Renault Wintercheck
– Ga naar myrenault.nl
– Log in of word lid
– Geef hier je factuurnummer door

Je maakt kans op dit sprookjesachtige avontuur!

Kijk voor meer informatie over deze winactie op renault.nl/actievoorwaarden

Ga naar My Renault

Aanbiedingen van Renault Wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2019 t/m 24 januari 2020. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service(+) treedt Allianz op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 winterse uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2020 via renault.nl/winteruitjes. Actie: Compleet verzorgd verblijf in GuestHouse Hotel: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december, januari en februari elke keer 4 winnaars getrokken. Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht