Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Stap in de nieuw Renault Austral!

Het mooiste nieuws in de wereld van hybride auto’s staat in onze showroom: de Renault Austral E-Tech full hybrid. Een sportieve, 100% hybride SUV.

De Renault Austral levert met 200 pk (147 kW) het meeste vermogen in zijn klasse. Dankzij de exclusieve E-Tech full hybrid technologie rijdt u tijdens stadsritten tot 80% elektrisch, waardoor u tot wel 40% op de brandstofkosten bespaard! De batterij wordt opgeladen wanneer u remt of vaart mindert, hierdoor is aansluiten op een oplaadpunt niet nodig!

U bepaalt wat er op de weg gebeurd

Geniet van het grote, high tech openR-scherm met volledige Google-integratie. Dankzij het 4Control advanced-systeem, waarin de achterwielen meesturen, heeft de nieuwe Austral de draaicirkel van een stadsauto. Ruime bochten kunt u hierdoor extra stabiel en veilig nemen.

Aan ruimte geen gebrek

Met 575 liter aan bagageruimte en 35 liter aan zelf in te delen opbergruimte heeft de Autral aan ruimte geen gebrek. Een innovatief vormgegeven cockpit biedt u extra ruimte tussen de voorstoelen met onder andere een lader voor de smartphone. Gaan er extra passagiers met u mee? U kunt de achterbank eenvoudig naar achter schuiven waardoor u 16 cm extra beenruimte creëert.

De Renault Austral is bij ons te verkrijgen vanaf €37.330,-. Wilt u de Renault Austral zelf ervaren? De Renault Austral staat nu bij ons in de showroom.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht