Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Twee updates voor Renault Clio: lekker zuinig, lekker luxe

Zuinig en gul gaan samen in de Renault Clio. Renault introduceert voor dit model een extra zuinige benzinemotor en een nieuwe uitvoering met maximale luxe.

De nieuwe Energy TCe 90 Eco2 benzinemotor in de Renault Clio Hatchback verbruikt slechts 4,4 l/100 km; de CO2-emissie is 97 g/km. Daardoor valt de BPM € 500 lager uit en is de zuinige Renault Clio er al voor € 14.490. Zakelijk rijders mogen rekenen met de lagere bijtelling van 21%.

Limited
Ook nieuw voor de Clio is de Limited-uitvoering. Anders dan deze naam doet vermoeden is het een auto met bijna onbegrensde luxe. Zo biedt hij onder meer airconditioning, multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, parkeersensoren, lichtmetalen 16” wielen, mistlampen vóór, privacy glass en speciale “Limited”-interieurbekleding. De Limited-uitvoering is leverbaar met benzine- en dieselmotoren, als zowel Renault Clio als de Renault Clio Estate. De Renault Clio Energy TCe 90 Eco2 Limited is er voor € 17.190.

Meer informatie en een offerte voor de Renault Clio Limited aanvragen?
Wilt u meer weten over de Renault Clio Hatchback Limited of Renault Clio Estate Limited? Ga dan naar onze speciale pagina’s voor deze modellen en vraag meer informatie, een proefrit of offerte aan!

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht