Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Van Mossel gaat muzikaal de weg op met VINCHENZO

Van Mossel hecht veel waarde aan talentontwikkeling, zowel voor talenten binnen de eigen organisatie als talenten op andere gebieden. Dit is de reden waarom de dealer van de automerken Renault, Nissan, Dacia en INFINITI een partnership is aangegaan met het muzikale talent Vinchenzo. Binnen het partnership tussen Van Mossel en The Voice of Holland finalist Vinchenzo stelt Van Mossel een passende, zeer stoere en sportieve witte Renault Mégane Hatchback GT-Line beschikbaar.

In 2012 deed Vinchenzo mee aan The Voice Kids, waar hij het schopte tot aan de sing-offs. In 2017 deed hij mee aan de ‘volwassen’ editie van The Voice of Holland, waar hij tot de finale kwam en derde werd. Tijdens die finale bracht hij zijn eerste single Steady Love ten gehore. Later dat jaar coverde Vinchenzo het nummer Energie van Ronnie Flex en bracht hij zijn tweede single genaamd Daily uit. Het nummer Daily behaalde begin december een gouden plaat. Zijn tweede single ‘Mona Lisa’ is vorige week gelanceerd. Vinchenzo en zijn ouders wonen in Tiel en zijn geen onbekende voor Van Mossel. Directeur Sales Bas Bijl woont in Tiel en kent de familie. Tahapary staat onder contract bij Spec Entertainment, het managementbureau van zijn Voice-coach Ali B.

Op vrijdag 8 december was het zover en kwam de zanger naar de VKV vestiging in Rotterdam Alexander om zijn Renault op te halen en de eerste kilometers in zijn eigen auto te maken, richting Tiel, waar tevens een vestiging van Van Mossel gesitueerd is. Van Mossel wenst Vinchenzo uiteraard veel veilige, sportieve, maar ook zeker muzikale kilometers toe.

Van Mossel is dealer van de merken Renault, Nissan en Dacia. Het dealerbedrijf heeft tien locaties in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Midden-Nederland en behoort daarmee tot de tien grootste dealerholdings van Nederland. Van Mossel is bovendien importeur en enige dealer in Nederland van het premium automerk INFINITI.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht