Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Van Mossel opent 3e nieuwe Renault Store in 2 maanden

In 2013 opende Van Mossel de eerste Renault Store in Europa in de vestiging Rotterdam Alexander. De afgelopen 2 maanden zijn de Renault Stores in Waalwijk en Spijkenisse geopend en aanstaande vrijdag komt hier de Renault Store in Rotterdam Zuid bij.

De vestiging in Rotterdam Alexander had dus de Europese primeur, maar vorig jaar is ook het nieuwe pand voor VKV Wijk bij Duurstede direct ingericht volgens het nieuwe Renault concept. Dit jaar waren de vestigingen in Spijkenisse, Waalwijk en Rotterdam Zuid aan de beurt. In 2017 worden de plannen voor de andere Renault vestigingen concreet gemaakt.

Renault Store concept
De nieuwe Renault Stores ademen volledig de Renault identiteit uit en zijn voorzien van de nieuwste apparatuur, die een optimale beleving en nog betere service bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwe auto samen te stellen door middel van touchscreen schermen en ziet men direct hoe de nieuwe Renault er in werkelijkheid uit komt te zien. Op deze manier wordt op een moderne wijze het volledige Renault gamma, waaronder de nieuwe Renault Scénic, Renault Clio en Renault Mégane Estate, gepresenteerd.

Opening Renault Store in Rotterdam Zuid
Aanstaande vrijdagavond (16 december) van 17.00 tot 21.00 uur is de speciale openingsavond voor de nieuwe Renault Store in Rotterdam Zuid. Iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje en bovendien kan men tot en met het einde van het jaar profiteren van leuke openingsacties. Gedurende deze periode is er ook een echte Formule 1 auto te bewonderen op de Charloisse Lagedijk 946 in Rotterdam.

Informatie opening VKV Rotterdam Zuid
Ga naar overzicht

Deel dit
bericht