Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Van Mossel verlengt partnership met Sparta Rotterdam

ROTTERDAM – Van Mossel verlengt haar Official Business Partnership met Sparta Rotterdam. De spelers en staf van de Kasteelclub zullen hierdoor ook de komende 2 jaar exclusief rijden in Renault modellen die door dé Renault dealer van onder andere de regio Rijnmond worden geleverd. De operational lease wordt net als de voorgaande jaren verzorgd door Lease2Move.

Chris Visscher, algemeen directeur van Van Mossel, is enthousiast over de verlengde samenwerking: “we zijn een autodealer met vestigingen door heel Nederland maar met een sterke focus op Rotterdam. Het is dan ook erg mooi dat we onze samenwerking met een echte Rotterdamse voetbalclub kunnen continueren. Sparta Rotterdam heeft dit seizoen laten zien dat je met een optimale mix van talent, ervaring, goede faciliteiten en een uitstekende begeleiding en coaching tot geweldige prestaties kunt komen. Dit is iets dat we met Van Mossel ook nastreven en wat dat betreft is het dan ook een uitstekende match. We gaan net als Sparta Rotterdam voor het hoogst haalbare. De nieuwe Renault modellen die sinds kort in onze showrooms staan (zoals de nieuwe Espace, Mégane en Talisman) en aanstaande introducties van onder andere de nieuwe Mégane Estate en Scénic gaan er zeker aan bijdragen dat wij ook dit jaar met Renault succesvol zullen zijn. Dat de spelers en staf van Sparta Rotterdam ook met deze auto’s gaan rijden, zal hier zeker aan bijdragen!”

Namens Sparta Rotterdam reageert Dave van der Meer, Manager Commerciële Zaken: “wij zijn ontzettend verheugd over de voortzetting van de relatie tussen Van Mossel en Sparta Rotterdam. Dat wij in een dergelijk vroeg stadium al duidelijkheid hebben over de continuering zegt iets over de vertrouwensband tussen beide partijen. Renault en Sparta Rotterdam hebben samen een mooi verleden en nu ook een mooie toekomst. Ik sluit me daarom van harte aan bij de woorden van Chris Visscher, Sparta en Van Mossel is een perfecte match!”

Over Van Mossel
Van Mossel viert dit jaar haar 90 jarig jubileum en is dealer van de merken Renault, Nissan en Dacia. Het dealerbedrijf heeft vijftien vestigingen in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Spijkenisse en Midden-Nederland en behoort daarmee tot de vijftien grootste dealerholdings van Nederland. Van Mossel is bovendien importeur van Infiniti in Nederland.

Over Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam, opgericht op 1 april 1888, is met 127 jaar de oudste betaald voetbalclub in Nederland. Sinds 1916 heeft de club haar stadion ‘Het Kasteel’ gevestigd in de Rotterdamse wijk Spangen. In het roemrijke verleden wist Sparta zesmaal beslag te leggen op de landstitel. De KNVB Beker werd driemaal gewonnen. De club is momenteel hard op weg naar een terugkeer in de Eredivisie, het hoogste voetbalpodium in Nederland.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht