Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Verbouwingen bij Van Mossel Culemborg en Van Mossel Zaltbommel

Deze week is gestart met de verbouwing bij VKV Culemborg en eind deze maand zal ook gestart worden bij VKV Zaltbommel. Bij beide vestigingen krijgt de receptie een geheel nieuwe uitstraling krijgen die aansluit bij de nieuwe stijl van Renault. Tevens zal de receptie een meer open design krijgen wat zorgt voor persoonlijker contact, iets wat we erg belangrijk vinden.

VKV Culemborg
De verbouwing bij VKV Culemborg is reeds gestart. De bestaande balie en enkele wanden worden gesloopt en de receptie wordt een stuk naar achteren geplaatst. Tijdens de verbouwing wordt de ingang tijdelijk verplaatst naar de zijkant van het pand, waar zich ook de tijdelijke receptie bevindt. De tijdelijke ingang wordt duidelijk aangegeven door middel van posters. De verwachting is dat de verbouwing eind september afgerond wordt.

VKV Zaltbommel
Eind augustus wordt ook gestart met de verbouwing bij VKV Zaltbommel. Net als in Culemborg wordt ook hier de receptie gemoderniseerd. Tijdens de verbouwing zal de receptie afgesloten worden en tijdelijk verplaatst naar het magazijn. De tijdelijke receptie is bereikbaar via de ingang naast de werkplaats. Dit zal door middel van posters duidelijk aangegeven staan.

Onze medewerkers staan in ieder geval, net als anders, ook tijdens de verbouwing voor u klaar. Heeft uw opmerkingen, klachten of iets anders wat u kwijt wilt over de verbouwingen? Stuur dan een mailtje naar info@vanmosselvkv.nl .

Meer verbouwingen
Ook onze vestigingen in Gorinchem en Tiel worden nog dit jaar omgebouwd naar de nieuwe Renault STORE stijl. De verwachting is dat er in oktober gestart wordt met de verbouwingswerkzaamheden bij VKV Gorinchem en in november bij VKV Tiel. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht