Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

VKV bouwt ultieme Renault Mégane RS

De huidige versie van de Renault Mégane gaat alweer een aantal jaar mee en de vierde generatie van deze succesvolle Renault staat vanaf medio maart 2016 in de showrooms van Van Mossel.  Dit was voor ons de aanleiding om als enige Renault Sport dealer van Nederland een ultieme versie van de hot hatch van Renault te bouwen: de Renault Mégane RS by E-motions.

De aanpassingen en verbeteringen we  in samenwerking met diverse gespecialiseerde partners zoals Intrax, Michelin en Race Service Simonis hebben doorgevoerd zorgen voor ongekende prestaties. De belangrijkste uitgangspunten om de Mégane sneller te maken waren: gewichtsbesparing en meer vermogen.

Met dit project laten we zien dat het mogelijk is om diverse onderdelen van de auto aan te passen die ervoor zorgen dat de prestaties verder verbeteren. We bieden de diverse aanpassingen dan ook los en als pakket aan. Meer informatie over de mogelijkheden zijn te vinden op www.vanmosselvkv.nl en bij het Renault Sport Experience Center van VKV Gorinchem.

In samenwerking met Autoweek is het hele proces in 5 afleveringen in beeld gebracht. Iedere week volgt een nieuwe aflevering waarin steeds meer wordt uitgelegd en uiteindelijk blijkt hoe snel onze Renault Mégane R.S. daadwerkelijk is!

Aflevering 4 – Alleen het broodnodige

Aflevering 3 – Nog scherper, nog meer controle

Aflevering 2 – Het hart: de motor

Aflevering 1 – De start

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht