Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Welkom bij Van Mossel Roosendaal

De nieuwe locatie Van Mossel Roosendaal is een feit! Dat vieren wij graag samen met u tijdens de openingsweken van 9 juli tot en met 16 juli. Onder het genot van een hapje en een drankje maken wij graag (nader) kennis! Uiteraard hebben we tijdens deze periode diverse unieke acties voor u.  Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten op onze nieuwe locatie aan de Belder. U bent van harte welkom en u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent! 

Nieuwste modellen

n onze showroom staan de nieuwste Ford- en Renault-modellen te fonkelen voor een bezichtiging of proefrit. Wij presenteren met trots een ruim aanbod geprijsde kwaliteitsoccasions, voorzien van 12 maanden garantie! Bekijk onze ruime voorraad en bepaal welk model het best bij u past! 

Een half jaar gratis wassen

Tijdens de openingsweken ontvangt u een half jaar gratis wassen bij aanschaf van een nieuwe- of (jong) gebruikte auto*. Zo blijft uw nieuwe auto niet alleen lekker lang fris, maar voorkomt u ook kans op lakschade en roestplekken!

Master-Care lakbehandeling

Wij begrijpen dat u uw nieuwe auto zo goed mogelijk wil beschermen tegen invloeden van buitenaf. U ontvangt daarom tijdelijk een gratis Master-Care lakbehandeling t.w.v. € 229,- bij aanschaf van een occasion. 

Van Mossel Thermosbeker

Maak nu een offerte- of proefritafspraak en ontvang een Van Mossel thermosbeker cadeau! Op=op

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht