Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Renault nieuws.

Renault organiseert Recruitment Event: ‘wij zoeken geen autoverkopers’

Er zijn grote veranderingen gaande in de autowereld. En dus ook bij Renault. Daarom zoekt Renault mensen met een ‘Passion for Life’, die uit ervaring zien dat de wereld snel verandert. En die veranderingen niet uit de weg gaan, maar met passie omarmen en samen met Renault naar vernieuwing zoeken. Zoals de titel van de campagne al doet vermoeden, gebruikt Renault de autoverkoper als kapstok om ook andere typen medewerkers te zoeken voor de Renault dealerorganisatie in Nederland.

Ben jij iemand die écht wilt connecten met klanten, begrijpt dat iedere klant uniek is en met oprechte interesse een gesprek aangaat? En wil je de ruimte om je daarin verder te ontwikkelen? Kom dan naar het Renault Recruitment Event op donderdag 11 april a.s. in Vianen en ontdek of er een match is.

Het Renault Recruitment Event is een informele bijeenkomst waar kandidaten worden uitgedaagd om hun energie, ideeën en creativiteit te tonen aan de hand van diverse workshops en activiteiten. Zo krijgen de recruiters inzicht in de kwaliteiten van de deelnemers. Tegelijkertijd ontdekken de deelnemers of de Passion for Life van Renault bij hen past.

Aanmelden? Ga naar www.renault.nl/recruitmentevent

Liever direct solliciteren bij Van Mossel? Dan kan ook. Bekijk onze actuele vacatures via de onderstaande button.

Bekijk actuele vacatures

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht