R-Link

Heeft u een nieuwe Renault die is voorzien van het multimediasysteem Renault R-Link? Dan heeft u een multimediasysteem dat is voorzien van de laatste en beste technologie. Maar wat kunt u allemaal met R-Link?

R-Link is een 100% geïntegreerde tablet die de perfecte combinatie maakt tussen navigatie, radio, multimedia, telefonie, app, actuele informatie van de auto en internetverbinding. Die laatste maakt het mogelijk om in de auto verbonden te blijven met het internet en kunt u gebruik maken van verschillende toepassingen zoals e-mail, Twitter, weersberichten etc. Bijna hetzelfde als op een smartphone.

R-Link is gemakkelijk te bedienen door middel van onder andere touchscreen, stuurwielbediening en zelfs voice-control. Met uw stem kunt u opdrachten geven om iemand te bellen, te navigeren naar een adres of een toepassing binnen R-Link op te starten.

R-Link maakt gebruik van TomTomLive-navigatie, voor efficiente en duidelijke navigatie die gebruik maakt van actuele informatie over werkzaamheden, snelheidsbeperkingen en eventuele files.

Het multimedia- en navigatiesysteem R-Link is beschikbaar voor de nieuwe Clio (Estate), Captur, ZOE, Kangoo Phase 2, Mégane, (Grand) Scénic en Laguna. Specifiek zijn er voor de 100% elektrische ZOE specifieke mogelijkheden binnen R-Link om het elektrisch rijden nog makkelijker en aangenamer te maken.

Uitgebreide R-Link uitleg door middel van demonstratiefilms

Het R-Link systeem is erg uitgebreid en heeft zeer veel functionaliteiten. Om u een duidelijke uitleg te kunnen geven over dit systeem, zijn er instructiefilmpjes ontwikkeld. Op ons Youtube kanaal (Youtube.com/VKVGroep) kunt u vele filmpjes zien waarop een uitgebreide uitleg te zien is. Wilt u rustig alles doorlezen? Download dan de uitgebreide R-Link handleiding via de onderstaande link.

R-Link handleiding