Renault Autoverzekering

Met de Renault Autoverzekering kunt u met een veilig gevoel op weg met uw personen- of bedrijfswagen. Dankzij de zeer gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en servicegerichte werkwijze, bieden wij u een prima verzekering voor úw Renault.
Voor schadereparaties kunt u terecht bij uw eigen Van Mossel Renault vestiging. Dat werkt sneller en efficiënter. Uw Van Mossel Renault vestiging zorgt er bij schade altijd voor dat uw auto met originele onderdelen hersteld wordt, en dat u weer snel op pad kunt met uw eigen auto. En in de tussentijd krijgt u gewoon een vervangende auto mee. Een meer dan volledige verzekering.
De voordelen van de Renault Autoverzekering op een rijtje:

  • Heldere polisvoorwaarden
  • Schadeherstel bij uw eigen dealer, geen eigen risico
  • Schadeherstel met originele onderdelen
  • Gunstige nieuwewaarderegeling en occasionwaarderegeling
  • Scherpe premie

Download hier de Folder Renault Autoverzekering

Snel geregeld
De Renault Autoverzekering sluit u snel en gemakkelijk af bij één van onze Van Mossel Renault vestigingen. Op basis van uw gegevens vertellen adviseren we u graag over de verschillende dekkingen en berekenen direct voor u uit hoeveel premie u betaalt. Tevens kunt u gebruik maken van de gratis overstapservice. Wij zorgen er dan voor dat uw huidige autoverzekering op het juiste moment wordt stopgezet en uw Renault Autoverzekering  in gaat.
U rijdt dus zorgeloos en snel onze showroom uit!