Renault Navigatie Update

TomTom navigatiesysteem

Is uw Renault voorzien van een geïntegreerd TomTom navigatiesysteem? Lees dan hier hoe u deze kunt updaten. Bij de aflevering van uw Renault met TomTom heeft u 90 dagen gratis TomTom Live ontvangen. Met TomTom Live profiteert u van vele extra services zoals file informatie, overzicht van mobiele en vaste flitslocaties, dichtstbijzijnde benzinestations en nog veel meer. Na afloop van de 90 dagen gratis proefperiode kunt u ervoor kiezen om een abonnement af te sluiten voor TomTom Live. Dit abonnement kost slechts € 179 voor 3 jaar (dit is nog geen € 4,95 per maand).

Met TomTom Live Services heeft u diverse handige hulpmiddelen bij de hand, wat dacht u van:

  • Nooit meer in de file staan door real time verkeersinformatie?
  • Via Google Search snel en gemakkelijk een bedrijf, restaurant o.i.d. opzoeken?
  • Tijdig gewaarschuwd worden voor vaste en mobiele flitsers?
  • Weten hoe de weersomstandigheden zijn op de plaats van bestemming?

Probeer het uit en u zult overtuigd zijn van het gemak. U bespaart met TomTom Live Services niet alleen tijd maar ook geld (brandstof en boetes).

Wilt u TomTom Live afsluiten? Dat kunt u bij één van onze service adviseurs doen. Kom daarom naar één van onze Renault vestigingen en u kunt snel profiteren van alle voordelen van TomTom Live.

Heeft u uw Renault pas net afgeleverd gekregen en zit u nog in de proefperiode van 90 dagen? Download dan hier de handleiding hoe u de eenmalige gratis update van uw TomTom BeNeLux of Europakaart kunt uitvoeren.

Handleiding 90 dagen mapgaratie voor TomTom Carminat

Media Nav multimedia en navigatie

Rijdt u in een Renault met Media Nav en wilt u meer informatie over het uitbreiden of updaten van dit multimediasysteem? Lees dan verder.

Afhankelijk van het model waar het Navigatie- en multimediasysteem MediaNav geleverd wordt, is deze standaard uitgerust met ten minste de BeNeLux kaarten. Onder andere de nieuwe Clio is daarnaast gratis uitgerust met de kaarten Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Om het MediaNav systeem uit te breiden (kaartupdates, nieuwe kaarten, extra kaarten met meer landen) of te updaten (systeemupdates, navigatie-updates) dient er gebruik te worden gemaakt van de website en een installatieprogramma, genaamd MediaNav toolbox. Dit programma is eenvoudig te downloaden via de website https://Renault.naviextras.com.

Door op onderstaande link te klikken kunt u de handleiding downloaden waarin alle informatie omtrent Media Nav en het updaten en uitbreiden van Media Nav te vinden is: Handleiding uitbreiden en updaten Media Nav