Renault top occasion

Kies voor een betrouwbare occasion met het Renault top occasion label, geleverd door Van Mossel Renault. Deze jong gebruikte auto’s met lage kilometerstand hebben minimaal een jaar garantie. Dankzij de 7 zekerheden kunt u zorgeloos en veilig rijden met uw Renault top occasion.

De 7 zekerheden van Renault top occasions:

Een Renault top occasion verkopen we met 12 of 24 maanden Renault top occasions garantie
Een Renault top occasion is niet ouder dan 60 maanden en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Renault top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 12 of 24 maanden (of een kilometerstand van 20.000 km (12 maanden) of 30.000 km (24 maanden) hoger dan de kilometerstand bij aflevering). Bij Van Mossel Renault hebben we altijd een ruim aanbod met Renault top occasions, bekijk hier de beschikbare Renault top occasions.

14 dagen omruilgarantie
Bent u bij nader inzien toch niet tevreden met uw Renault top occasion? U kunt binnen 14 dagen uw top occasion omruilen voor een andere. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Dit is een geruststellende gedachte wanneer u een occasion aanschaft, uw tevredenheid staat namelijk voorop.

Servicebeurt voor aflevering
Voordat uw top occasion afgeleverd wordt, krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt, die door één van onze gecertificeerde Renault monteurs wordt uitgevoerd, wordt uw auto onder andere zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

APK keuring
Renault top occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen Renault top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring.

Renault Route Service
Komt u onverhoopt met uw Renault top occasion met pech te staan, dan kunt u gratis het telefoonnummer van de exclusieve Renault Route Service bellen: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Gegarandeerde kilometerstand
De kilometerstand is gecontroleerd door middel van een tellerrapport van het RDW. Hierdoor heeft u zekerheid dat de kilometerstand van een Renault top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Vervangend vervoer bij een reparatie die langer duurt dan 24 uur
Als uw Renault top occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij één van onze Renault vestigingen moet staan en dit onder de garantie valt, kunt u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Renault top occasion van Renault de slimste en zekerste keus is.

Kortom: een Renault top occasion is een goede, betrouwbare en veilige occasion waar u met veel plezier mee zult gaan rijden. We adviseren u graag bij de zoektocht naar uw gewenste occasion. Wilt u alle voorwaarden van Renault top occasion weten? Deze kunt u hier vinden.

Renault top occasion garantievoorwaarden