Vervangend vervoer

Wanneer uw Renault bij Van Mossel Renault voor onderhoud of reparatie in de garage staat kunt u ervoor kiezen om te wachten tijdens het onderhoud, een gratis leenfiets mee te nemen of een vervangende auto mee te nemen zodat u naar uw werk of huis kunt gaan.

Doorwerken tijdens uw afspraak
In al onze Van Mossel Renault vestigingen bieden we gratis WiFi aan zodat u kunt doorwerken tijdens het wachten.  Op onze vestiging in Rotterdam Alexander is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van een kantoor- of spreekruimte. U kunt dus in alle rust werken. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven bij het maken van de afspraak.

Wilt u in de tussentijd even een frisse neus halen of een boodschap in de buurt doen? Dan is onze gratis leenfiets een ideale oplossing. Op alle Van Mossel Renault vestigingen hebben we diverse fietsen beschikbaar die u kunt lenen.

Vervangend vervoer
Wilt u niet wachten tijdens het onderhoud maar wilt u een vervangende auto? Uiteraard is ook dat bij Van Mossel Renault mogelijk. U kunt tegen een zeer scherp tarief een vervangende Renault huren. Wij bieden verschillende Renault modellen aan die u als vervangende auto kunt huren. Er is ook de mogelijkheid om een 100% elektrische auto in te zetten als vervangend vervoer. De tarieven zijn afhankelijk van het model en het aantal dagen dat u de vervangende auto wilt huren. Wij bieden al vervangend vervoer aan vanaf € 19,95 per dag! Voor dit geld rijdt u een mooie Renault Twingo. Benieuwd naar de overige tarieven? Informeer voor de mogelijkheden en prijzen bij uw service adviseur.