Doe nu de Renault zomercheck

Voor een zorgeloze vakantie

Doe nu de Renault zomercheck

Ontdek de zomer

Denkt u ook al aan zon, zee en strand? Tijd voor een zomercheck! Daarom staat de komende periode bij Van Mossel VKV Renault in het teken van de Zomercheck. Zorg ervoor dat u goed voorbereid de zomer in gaat en laat uw auto de Renault Zomercheck ondergaan. Uw auto wordt door de monteurs van Van Mossel VKV Renault gecontroleerd op de 10 meest vitale onderdelen. Indien er mankementen worden gesignaleerd, wordt u hiervan op de hoogte gesteld en zal uw service adviseur u direct het beste advies geven om deze mankementen te verhelpen. Zo is uw Renault klaar voor de zomer! Bovendien ontvangt u na het uitvoeren van de Renault Zomercheck een actiecode waarmee u, tot en met eind oktober 2019, tot maar liefst 70% korting krijgt op de leukste uitjes!

Bekijk zomeractiviteiten

Tijdens de Renault Zomercheck wordt uw auto onder andere gecontroleerd op de onderstaande onderdelen:

  • Banden
  • Remmen
  • Ruitenwissers
  • Verwarming
  • Carrosserie
  • Uitlaat
  • Vloeistoffen
  • Stuurinrichting
  • Verlichting
  • Elektrisch systeem inclusief accu

De Renault Zomercheck kost slechts € 14,95 en is zelfs gratis voor de Van Mossel VKV My Renault+ leden. De My Renault+ card is verkrijgbaar voor slechts €39,95 en deze service biedt naast de gratis Zomercheck ook nog een gratis APK, gratis wintercheck, gratis bijvullen van ruitensproeiervloeistof, koelvloeistof, remvloeistof en olie, het gratis repareren van een lekke band en een jaar lang gratis Renault Route Service (pech hulp). Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plan direct online een afspraak in voor een zomercheck op onze website.

Werkplaatsafspraak

Maar daarom nu een afspraak voor de Renault Zomercheck en wij zorgen voor we een zorgeloze zomer vol vrolijke uitstapjes!


Aanbiedingen van Renault Zomercheck gelden in de actieperiode van 1 juni t/m 24 augustus 2019. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 oktober 2019 via renault.nl/zomeractiviteiten. Actie: Maak kans op een compleet verzorgde reis naar Belize: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit wordt begin september 2019 een winnaar getrokken. Voor alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

Ga naar overzicht