Renault Wintercheck

GRATIS voor leden van Renault Premium Pas

Renault Wintercheck

Magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris

De temperaturen gaan weer dalen en niets staat de winter nog in de weg. Zorg daarom dat uw Renault er klaar voor is en geniet volop van al het moois dat we u deze winter bieden!

Kom nu langs in de werkplaats en maak kans op een magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris!

Samen beleeft u een volledig verzorgd weekend waarbij u in een select gezelschap op unieke wijze kunt genieten van alle magie die Disneyland® Paris te bieden heeft. Zo verblijft u twee nachten in het exclusieve Disneyland® Hotel inclusief ontbijt, heeft u drie dagen toegang tot beide Disney Parken, beleeft u een exclusief diner en maakt u fantastische selfies met uw geliefde Disney Figuren!

Zo maakt u kans:

  • Breng uw auto langs in onze werkplaats
  • Ga naar myrenault.nl
  • Log in of word lid
  • Geef het factuurnummer door

Begin december, januari en februari trekt Renault Nederland in totaal twaalf winnaars!

Renault Wintercheck

Als u nú de Renault Wintercheck laat uitvoeren, controleren wij uw Renault voor slechts €14,95 op deze 10 vitale punten. Zo gaat u deze winter veilig en onbezorgd op pad! Als u lid bent van Renault Premium Pas is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS!

Extra voordelen na het uitvoeren van de Wintercheck

Na het uitvoeren van de Renault Wintercheck ontvangt u van ons een unieke actiecode waarmee u tot maar liefst 70% korting krijgt op meer dan 100 leuke uitjes! Heb je de Wintercheck al laten uitvoeren en een unieke code ontvangen, klik dan hier en geniet van een winter vol voordelen!

Aanbiedingen gelden in de actieperiode van 1 november 2020 t/m 29 januari 2021. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2020 en excl. eventuele aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 31 maart 2021; betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag uw dealer naar meer informatie voor uw Renault. Actie ‘Tot 70% korting op beste deals voor binnen en buiten’, alleen voor de geselecteerde aanbiedingen te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2021 via renault.nl/winteruitjes. Actie ‘Uniek VIP-weekend van 26 t/m 28 maart 2021 bij Disneyland® Paris: bezoek onze werkplaats en geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december 2020, januari en februari 2021 totaal twaalf winnaars getrokken. Sommige afbeeldingen geven niet de huidige richtlijnen en gezondheids- en veiligheidsmaatregelen weer, zoals het dragen van mondkapjes en afstandsmaatregelen. Bekijk voor uw bezoek de informatie over deze maatregelen op DisneylandParis.com. Lees de actievoorwaarden.

Ga naar overzicht