Veelgestelde vragen

Bij Van Mossel kunt u terecht voor vele services: van de aanschaf van een occasion tot private lease en van een APK keuring tot onderhoudsbeurt. Wij krijgen regelmatig vragen van klanten over bepaalde services en hebben de meest gestelde vragen nu hieronder vermeld met de antwoorden die daarbij horen. Heeft u een vraag die hier niet bij staat? Stel deze dan via onze chat wanneer deze online is of stuur een e-mail naar info@vanmosselvkv.nl.

Is er WiFi in jullie showroom?
Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis WiFi aan. Zo kunt u doorwerken of kunt u bijvoorbeeld uw social media checken wanneer u wacht tijdens het onderhoud aan uw auto.

Kan ik per pin betalen?
Graag zelfs! Wij willen in verband met de veiligheid van onze collega’s en een perfecte administratie bij voorkeur alleen maar betalingen per pin.

Is vervangend vervoer mogelijk bij jullie?
Wij bieden diverse vormen van vervangend vervoer aan. Zo is het uiteraard mogelijk om een auto te huren wanneer uw auto in onze werkplaats staat voor onderhoud of reparatie. Wij bieden diverse modellen aan als huurauto. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze gratis leenfietsen. Zo kunt u toch even een boodschap doen terwijl uw auto bij ons in de werkplaats staat.

Willen jullie mijn auto inkopen terwijl ik bij jullie geen auto terugkoop?
Ja hoor. Wij kopen regelmatig auto’s in van mensen die bijvoorbeeld een (private) lease auto gaan rijden en hun eigen auto dus niet meer nodig hebben. Het is dus niet verplicht om een auto bij ons terug te kopen (liever wel natuurlijk).

Kan ik bij jullie een auto privé leasen?
Het is bij Van Mossel mogelijk om een auto te kopen en direct af te rekenen, een auto te financieren, zakelijk te leasen (operational en financial) en we bieden ook privé lease aan.

Doen jullie ook aan sponsoring?
We zijn een bedrijf waarbij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk is. Een vorm hiervan is de sponsoring van (lokale) goede doelen en verenigingen. Heeft u een vraag met betrekking tot sponsoring? Kijk dan op het sponsorgedeelte van onze website.

Ik wil mijn spreekbeurt over Van Mossel doen, waar kan ik hier informatie over opvragen?
Wat leuk dat je je spreekbeurt over ons bedrijf wilt houden! Op onze website kun je al heel veel informatie vinden. Wil je nog meer over ons bedrijf weten of heb je specifieke vragen? Stuur dan een e-mail naar marketing@vanmosselvkv.nl en we sturen je zoveel mogelijk informatie over ons bedrijf toe.

Is het mogelijk om mijn auto door jullie te laten personaliseren?
Zeker! Wij hebben zelfs ons eigen personalisatielabel bij Van Mossel: By E-motions. Bij ons is alles wat je maar kunt bedenken met betrekking tot het aanpassen van uw auto mogelijk! Het aanpassen van het interieur, spuiten of wrappen van de auto, een andere uitlaat, etc. We hebben een aantal voorbeelden van auto’s die we hebben gepersonaliseerd op onze website staan. Kijk hiervoor op vanmosselvkv.nl/by-e-motions/.

Ik kan niet inloggen in My Renault, wat moet ik doen?
Het My Renault platform is ontwikkelt door Renault Nederland en zij beheren dit ook. Wanneer u vragen over My Renault heeft kunt u contact opnemen met de klantrelaties van Renault Nederland via het gratis telefoonnummer 0800-0303 (op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur).

Ik zoek een instructieboekje voor mijn Renault, waar kan ik deze vinden?
Op de website van Renault kunt u de instructieboekjes van alle nieuwe modellen vinden. Deze vindt u op de modelpagina van het betreffende model. Staat het gewenste instructieboekje hier niet bij? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vanmosselvkv.nl.

Mijn auto vraagt om een radiocode, wat moet ik doen?
Wij kunnen de de oorspronkelijke fabrieksinstelling van de radio van uw auto opzoeken. U kunt ons hiervoor het beste bellen 088-4634690 of een e-mail sturen naar info@vanmosselvkv.nl.