Van Mossel Dacia Culemborg

Adresgegevens van onze Dacia vestiging in Culemborg.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Dacia Culemborg
Adres
Van Mossel Dacia Culemborg
Pascalweg 29
4104 BE Culemborg
(0345) - 545 757
Postadres

Van Mossel Dacia Culemborg
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur
2e pinksterdag: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

De Dacia dealer
van Culemborg en omgeving.

Van Mossel Dacia Culemborg is de dichtstbijzijnde Dacia dealer voor de omgeving van Acquoy, Asperen, Beesd, Beusichem, Culemborg, Hoogeind, Gellicum, Rhenoy, Rumpt, Overboeicop of Zoelmond. Bij Van Mossel Dacia Culemborg kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Dacia, Dacia occasion, APK, bandenwissel, onderhoud, reparatie of leasing. Van Mossel Dacia Culemborg is erg gunstig gelegen in de nabijheid van de A2 zodat ook mensen die uit bijvoorbeeld Utrecht, Nieuwegein of IJsselstein komen binnen een kwartier op de vestiging kunnen zijn.

Van Mossel Dacia Culemborg biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Onderhoud op maat
Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Dacia biedt daarom een nieuw onderhoudsprogramma. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Dacia past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Dacia-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Dacia, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Culemborg. De medewerkers van Van Mossel Dacia Culemborg helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!