Van Mossel Dacia Gorinchem

Adresgegevens van onze Dacia vestiging in Gorinchem.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Dacia Gorinchem
Adres
Van Mossel Dacia Gorinchem
Edisonweg 7
4207 HE Gorinchem
(0183) - 643 300
Postadres

Van Mossel Dacia Gorinchem
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur
2e pinksterdag: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 13.00 – 17.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Dacia Gorinchem

De Dacia dealer
van Gorinchem en omgeving.

Van Mossel Dacia Gorinchem is de dichtstbijzijnde Dacia dealer voor de omgeving van Ameide, Almkerk, Arkel, Noorderloos, Schelluinen, Vuren, Werkendam, Heukelum, Sleeuwijk en Meerkerk is onze Dacia vestiging aan de Edisonweg 7 in Gorinchem. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Dacia, Dacia occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing. De vestiging is centraal gelegen tussen de A15 en A27 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de regio van Gorinchem.

Van Mossel Dacia Gorinchem biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Voor onderhoud aan uw Dacia is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Bij Dacia gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, want alleen met originele onderdelen is het niveau van veiligheid, kwaliteit en comfort 100% gegarandeerd. Tevens wordt u bij ons altijd vakkundig geholpen door speciaal opgeleide Dacia-technici. Bovendien weet u precies waar u aan toe bent omdat wij scherpe All-in prijzen hanteren.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Dacia, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Gorinchem. De medewerkers van Van Mossel Dacia Gorinchem helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!