Van Mossel Dacia Rotterdam Alexander

Adresgegevens van onze Dacia vestiging in Rotterdam.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Dacia Rotterdam Alexander
Adres
Van Mossel Dacia Rotterdam Alexander
Koperstraat 16
3067 GL Rotterdam
(010) - 207 1111
Postadres

Van Mossel Dacia Rotterdam Alexander
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur
Za: 09.00 – 13.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 13.00 uur

Onze directie van Van Mossel Dacia Rotterdam Alexander

De Dacia dealer
van Rotterdam en omgeving.

Van Mossel Dacia Rotterdam is de dichtstbijzijnde Dacia dealer voor de omgeving van Capelle aan de Ijssel, Schiebroek, Crooswijk, Hillegersberg, Ommoord, Kralingen, ‘s Gravenland, Spaanse Polder en Alexandrium (kortom: groot Rotterdam) en is gevestigd aan de Koperstraat 16 in Rotterdam. Bij Van Mossel Dacia Rotterdam kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Dacia, Dacia occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing. De Dacia vestiging is centraal gelegen bij de afslag “Prins Alexander” aan de A20 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de regio Rijnmond.

Van Mossel Dacia Rotterdam biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Voor onderhoud aan uw Dacia is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Bij Dacia gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, want alleen met originele onderdelen is het niveau van veiligheid, kwaliteit en comfort 100% gegarandeerd. Tevens wordt u bij ons altijd vakkundig geholpen door speciaal opgeleide Dacia-technici. Bovendien weet u precies waar u aan toe bent omdat wij scherpe All-in prijzen hanteren.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Dacia, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Rotterdam Alexander. De medewerkers van Van Mossel Dacia Rotterdam helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!