Van Mossel Dacia Spijkenisse

Adresgegevens van onze Dacia vestiging in Spijkenisse.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Dacia Spijkenisse
Adres
Van Mossel Dacia Spijkenisse
Maaswijkweg 1
3203 LG Spijkenisse
(0181) - 611 122
Postadres

Van Mossel Dacia Spijkenisse
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur
Zaterdag: Gesloten

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Dacia Spijkenisse

De Dacia dealer
van Spijkenisse en omgeving.

Van Mossel Dacia Spijkenisse is de dichtstbijzijnde Dacia dealer voor de omgeving van Poortugaal, Hoogvliet, Rozenburg, Eemhaven, Botlek, Europoort, Maasvlakte, Vriesland, Hekelingen, Geervliet, Zuidland, Oudenhoorn en natuurlijk Spijkenisse. Van Mossel Dacia Spijkenisse is gevestigd aan de Maaswijkweg 1 in Spijkenisse. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Dacia, Dacia occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing.

Van Mossel Dacia Spijkenisse biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Voor onderhoud aan uw Dacia is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Bij Dacia gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, want alleen met originele onderdelen is het niveau van veiligheid, kwaliteit en comfort 100% gegarandeerd. Tevens wordt u bij ons altijd vakkundig geholpen door speciaal opgeleide Dacia-technici. Bovendien weet u precies waar u aan toe bent omdat wij scherpe All-in prijzen hanteren.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Dacia, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Spijkenisse. De medewerkers van Van Mossel Dacia Spijkenisse helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!