Van Mossel Dacia Tiel

Adresgegevens van onze Dacia vestiging in Tiel.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Dacia Tiel
Adres
Van Mossel Dacia Tiel
Stephensonstraat 3
4004 JA Tiel
(0344) - 619 663
Postadres

Van Mossel Dacia Tiel
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur
2e pinksterdag: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 13.00 – 17.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Dacia Tiel

De Dacia dealer
van Tiel en omgeving.

Van Mossel Dacia Tiel is de dichtstbijzijnde Dacia dealer voor de omgeving van Zoelen, Kapel-Avezaath, Wadenoijen, Maurik, Rijswijk, Eck en Wiel, Ingen, Lienden, Ochten, Echteld, Buren, Deil, Geldermalsen, Buurmalsen en uiteraard Tiel. Van Mossel Dacia Tiel is gevestigd aan de Stephensonstraat 3 in Tiel. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Dacia, Dacia occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing. Van Mossel Dacia Tiel is centraal gelegen bij de afslag Tiel aan de A15 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de Betuwe.

Van Mossel Dacia Tiel biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Voor onderhoud aan uw Dacia is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Bij Dacia gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, want alleen met originele onderdelen is het niveau van veiligheid, kwaliteit en comfort 100% gegarandeerd. Tevens wordt u bij ons altijd vakkundig geholpen door speciaal opgeleide Dacia-technici. Bovendien weet u precies waar u aan toe bent omdat wij scherpe All-in prijzen hanteren.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Dacia, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Tiel. De medewerkers van Van Mossel Dacia Tiel helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!