Van Mossel Nissan Amsterdam

Adresgegevens van onze Nissan vestiging in Amsterdam.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Nissan Amsterdam
Adres
Van Mossel Nissan Amsterdam
Schepenbergweg 43
1105 AS Amsterdam
(020) 6910201
Postadres

Van Mossel Nissan Amsterdam
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Nissan Amsterdam

De Nissan dealer
van Amsterdam en omgeving.

Van Mossel Nissan Amsterdam is de dichtstbijzijnde Nissan dealer voor de omgeving van Amsterdam. Van Mossel Nissan Amsterdam is eenvoudig te bereiken, door haar gunstige ligging bij Amsterdam Zuid-Oost, langsheen de A2 – A9 aan de rand van Amsterdam. Dit maakt deze vestiging ook zeer goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Den Haag, Utrecht, Almere, Hilversum of het Gooi.

Nissan High Performance Center

Van Mossel Nissan Amsterdam onderscheidt zich van anderen vanwege het exclusieve GTR-dealerschap. Daarnaast zijn wij de enige Battery Repair Center van Nederland. Zowel onze verkoopadviseurs als onze technici/monteurs zijn uitgebreid getraind en mogen zich met recht specialist noemen. Inmiddels zijn er bij Van Mossel Nissan Amsterdam vele sportcars verkocht, die vervolgens onderhouden worden door de monteurs aan de Schepenbergweg 43 in Amsterdam. Door de ruime ervaring met het onderhoud aan één van de meest ultieme sportcars, de Nissan GT-R, zijn de monteurs in ons High Performance Center in Amsterdam ook gespecialiseerd in onderhoud aan snelle en sportieve auto’s van andere merken. Bovendien is de werkplaats voorzien van de nieuwste technologie en kan iedere sportauto hier met de beste gereedschappen onderhouden worden. Omdat Nissan zich volledig richt op uw tevredenheid en veiligheid doen wij al het mogelijke om u de beste service te bieden. Bij Van Mossel Nissan Amsterdam staan onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Van Mossel Nissan Amsterdam biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Nissan, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Amsterdam. De medewerkers van Van Mossel Nissan Amsterdam helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!