Van Mossel Nissan Gorinchem

Adresgegevens van onze Nissan vestiging in Gorinchem.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Nissan Gorinchem
Adres
Van Mossel Nissan Gorinchem
Edisonweg 7a
4207 HE Gorinchem
(0183) - 643 310
Postadres

Van Mossel Nissan Gorinchem
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Nissan Gorinchem

De Nissan dealer
van Gorinchem en omgeving.

Van Mossel Nissan Gorinchem is de dichtstbijzijnde Nissan dealer voor de omgeving van Ameide, Almkerk, Arkel, Giessen, Noorderloos, Ottoland, Schelluinen, Vuren, Werkendam, Heukelum, Sleeuwijk en Meerkerk en is gevestigd aan de Edisonweg 7a in Gorinchem. Bij Van Mossel Nissan Gorinchem kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Nissan, Nissan occasion, APK, bandenwissel, onderhoud, reparatie of leasing. De vestiging is centraal gelegen tussen de A15 en A27 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de regio van Gorinchem.

Van Mossel Nissan Gorinchem biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Omdat Nissan zich volledig richt op uw tevredenheid en veiligheid doen wij al het mogelijke om u de beste service te bieden. Bij Van Mossel Nissan Gorinchem staan onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Nissan, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Gorinchem. De medewerkers van Van Mossel Nissan Gorinchem helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!