Van Mossel Nissan Tiel

Adresgegevens van onze Nissan vestiging in Tiel.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Nissan Tiel
Adres
Van Mossel Nissan Tiel
Stephensonstraat 1
4004 JA Tiel
(0344) - 621 818
Postadres

Van Mossel Nissan Tiel
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur
2e pinksterdag: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Nissan Tiel

De Nissan dealer
van Tiel en omgeving.

Van Mossel Nissan Tiel is de dichtstbijzijnde Nissan dealer voor de omgeving van Zoelen, Kapel-Avezaath, Wadenoijen, Maurik, Rijswijk, Eck en Wiel, Ingen, Lienden, Ochten, Echteld, Buren, Deil, Geldermalsen, Buurmalsen, Cothen, Wijk bij Duurstede, Zaltbommel, Kerkdriel en uiteraard Tiel. Van Mossel Nissan Tiel is gevestigd aan de Stephensonstraat 1 in Tiel. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Nissan, Nissan occasion, APK, bandenwissel, onderhoud, reparatie of leasing. De vestiging is centraal gelegen bij de afslag Tiel aan de A15 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de Betuwe.

Van Mossel Nissan Tiel biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Omdat Nissan zich volledig richt op uw tevredenheid en veiligheid doen wij al het mogelijke om u de beste service te bieden. Bij Van Mossel Nissan Tiel staan onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Nissan, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Tiel. De medewerkers van Van Mossel Nissan Tiel helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!