Van Mossel Renault Gorinchem

Adresgegevens van onze Renault vestiging in Gorinchem.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Renault Gorinchem
Adres
Van Mossel Renault Gorinchem
Edisonweg 7
4207 HE Gorinchem
(0183) - 643 300
Postadres

Van Mossel Renault Gorinchem
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur
2e pinksterdag: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Onze medewerkers van Van Mossel Renault Gorinchem

De Renault dealer
van Gorinchem en omgeving.

Door de passie voor haar merken, werd Van Mossel Renault speciaal door Renault uitgekozen om de enige Renault Sport-dealer buiten Frankrijk te worden

Het Renault Sport Experience Center van Van Mossel Renault is gevestigd aan de Edisonweg 7 in Gorinchem. Naast de vele gewone Renault-modellen, occasions en bedrijfswagens, kunt u hier ook alle Renault Sport modellen vinden. Komt u gerust eens langs om al dit moois te bekijken. Wilt u meer doen dan kijken? Ook dat is geen probleem! Er zijn vele demonstratieauto’s beschikbaar, zodat een proefrit vrijwel altijd mogelijk is.

De verkoop adviseurs van het Renault Sport Experience Center hebben zich helemaal gespecialiseerd in deze prachtige sportwagens. Dit zorgt ervoor dat zij u alles over deze RS-modellen kunnen vertellen. Van prestaties tot specificaties en prijzen,… u bent met uw vragen bij hen aan het juiste adres. Vanaf het allereerste moment van interesse tot aan de uiteindelijke aflevering en alles wat daar tussen zit, zullen zij uw persoonlijke begeleider zijn.

Daarnaast hebben ook diverse monteurs van Van Mossel Renault speciale trainingen en cursussen gevolgd om de Renault Sport modellen optimaal te onderhouden en zo de beste prestaties uit deze modellen te halen. Zo blijkt maar weer eens dat onze mensen echt het verschil maken.

Van Mossel Renault Gorinchem is dichtstbijzijnde Renault dealer voor de omgeving van Ameide, Almkerk, Arkel, Noorderloos, Schelluinen, Vuren, Werkendam, Heukelum, Sleeuwijk en Meerkerk. Van Mossel Renault Gorinchem is onze Renault vestiging aan de Edisonweg 7 in Gorinchem. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Renault , Renault occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing.

Van Mossel Renault Gorinchem is centraal gelegen tussen de A15 en A27 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de regio van Gorinchem. Van Mossel Renault Gorinchem biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Onderhoud op maat
Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Renault biedt daarom een nieuw onderhoudsprogramma. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Renault, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Gorinchem. De medewerkers van Van Mossel Renault Gorinchem helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!