Van Mossel Renault Waalwijk

Adresgegevens van onze Renault vestiging in Waalwijk.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Renault Waalwijk
Adres
Van Mossel Renault Waalwijk
Van Andelstraat 3
5141 PB Waalwijk
(0416) - 650 030
Postadres

Van Mossel Renault Waalwijk
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Do: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 20.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur
2e pinksterdag: 10.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Renault Waalwijk

De Renault dealer
van Waalwijk en omgeving.

Van Mossel Renault Waalwijk is de dichtstbijzijnde Renault dealer voor de omgeving van Wijk en Aalburg, Veen, Genderen, Eethen, Drongelen, Meeuwen, Babylonienbroek, Besoijen, Drunen, Heusden en uiteraard Waalwijk. Van Mossel Renault Waalwijk is gevestigd aan de Van Andelstraat 3 in Waalwijk. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Renault, Renault of occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing. Van Mossel Renault Waalwijk is centraal gelegen bij de afslag Waalwijk aan de A59 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in Brabant.

Van Mossel Renault Waalwijk biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Onderhoud op maat
Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Renault biedt daarom een nieuw onderhoudsprogramma. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Renault, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Waalwijk. De medewerkers van Van Mossel Renault Waalwijk helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!