Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede

Adresgegevens van onze Renault vestiging in Wijk bij Duurstede.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede
Adres
Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede
Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2a
3962 RB Wijk bij Duurstede
(0343) - 571 286
Postadres

Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

Verkoop
Receptie
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur
Za: 09.00 – 12.00 uur

Onze vestigingsdirecteur van Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede

De Renault dealer
van Wijk bij Duurstede en omgeving.

Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede is gelegen aan de rand van Wijk bij Duurstede. De Renault vestiging is daarom goed bereikbaar vanuit steden als Utrecht, Bunnik, Odijk, Werkhoven en Doorn. Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede is gevestigd op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2A. Zeker voor Renault eigenaren uit Cothen en Langbroek is de vestiging ideaal gelegen.

Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Onderhoud op maat
Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Renault biedt daarom een nieuw onderhoudsprogramma. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Renault, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Wijk bij Duurstede. De medewerkers van Van Mossel Renault Wijk bij Duurstede helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!