Van Mossel VKV Nissan Gorinchem

Adresgegevens van onze Nissan vestiging in Gorinchem. Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel VKV Nissan Gorinchem
Showroom
Van Mossel VKV Nissan Gorinchem
Edisonweg 7a
4207 HE Gorinchem
(0183) 643310
Postadres

Van Mossel VKV Nissan Gorinchem
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

onlineshowroom@vanmosselvkv.nl (Verkoop)
alex.los@vanmosselvkv.nl (Aftersales)
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur
Za: 9.00 – 12.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur

Onze medewerkers van Van Mossel VKV Nissan Gorinchem

De Nissan dealer
van Gorinchem en omgeving.

Van Mossel VKV Nissan Gorinchem is de dichtstbijzijnde Nissan dealer voor de omgeving van Ameide, Almkerk, Arkel, Giessen, Noorderloos, Ottoland, Schelluinen, Vuren, Werkendam, Heukelum, Sleeuwijk en Meerkerk en is gevestigd aan de Edisonweg 7a in Gorinchem. Bij Van Mossel VKV Nissan Gorinchem kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Nissan, Nissan occasion, APK, bandenwissel, onderhoud, reparatie of leasing. De vestiging is centraal gelegen tussen de A15 en A27 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de regio van Gorinchem.

Van Mossel VKV Nissan Gorinchem biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Omdat Nissan zich volledig richt op uw tevredenheid en veiligheid doen wij al het mogelijke om u de beste service te bieden. Bij Van Mossel VKV Nissan Gorinchem staan onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Nissan, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Gorinchem. De medewerkers van Van Mossel VKV Nissan Gorinchem helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!