Van Mossel Nissan Rotterdam

Adresgegevens van onze Nissan vestiging in Rotterdam.Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel Nissan Rotterdam
Showroom
Van Mossel Nissan Rotterdam
Koperstraat 18
3067 GL Rotterdam
(010) 4563333
Postadres

Van Mossel Nissan Rotterdam
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

onlineshowroom@vanmosselvkv.nl
hanny.hulleman@vanmosselvkv.nl (Aftersales)
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur

Receptie

Ma-Vrij: 7.30 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 13.00 uur

Onze directeuren van Van Mossel Nissan Rotterdam

De Nissan dealer
van Rotterdam en omgeving.

Van Mossel Nissan Rotterdam is gunstig gelegen aan de Koperstraat 18 nabij de afslag “Prins Alexander” aan de A20 en is de dichtstbijzijnde Nissan dealer voor de omgeving van Capelle aan den IJssel, Schiebroek, Schiedam, Crooswijk, Hillegersberg, Ommoord, Kralingen, ‘s Gravenland, Spaanse Polder en Alexandrium (kortom: groot Rotterdam). Bij Van Mossel Nissan Rotterdam kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Nissan, Nissan occasion, APK, bandenwissel, onderhoud, reparatie of leasing. Door de centrale ligging is deze Nissan vestiging goed bereikbaar voor vele mensen in de regio Rijnmond.

Van Mossel Nissan Rotterdam biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Omdat Nissan zich volledig richt op uw tevredenheid en veiligheid doen wij al het mogelijke om u de beste service te bieden. Bij Van Mossel Nissan Rotterdam staan onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Nissan, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Rotterdam. De medewerkers van Van Mossel Nissan Rotterdam helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!