Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander

Adresgegevens van onze Renault vestiging in Rotterdam. Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander
Showroom
Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander
Koperstraat 16
3067 GL Rotterdam
(010) 2071111
Postadres

Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

onlineshowroom@vanmosselvkv.nl (Verkoop)
hanny.hulleman@vanmosselvkv.nl (Aftersales)
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur
Za: 9.00 – 13.00 uur (alleen voor nood, geen volledige bezetting)

Receptie

Ma-Vrij: 7.30 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 13.00 uur

Onze medewerkers van Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander

De Renault dealer
van Rotterdam en omgeving.

Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander is de dichtstbijzijnde Renault dealer voor de omgeving van Capelle aan de Ijssel, Schiebroek, Crooswijk, Hillegersberg, Ommoord, Kralingen, ‘s Gravenland, Spaanse Polder en Alexandrium (kortom: groot Rotterdam) en is gevestigd aan de Koperstraat 16 in Rotterdam. Bij Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Renault , Renault occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing. De Renault vestiging is centraal gelegen bij de afslag “Prins Alexander” aan de A20 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de regio Rijnmond.

Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Groot aanbod occasions
Het grootste aanbod (overdekte) Renault occasions en occasions van andere merken vindt u op dit adres. Ruim 100 occasions staan overdekt en verwarmd voor u klaar voor een proefrit. Neem gerust eens een kijkje.

Onderhoud op maat
Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Renault biedt daarom een nieuw onderhoudsprogramma. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Renault, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Rotterdam Alexander. De medewerkers van Van Mossel VKV Renault Rotterdam Alexander helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!