Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid

Adresgegevens van onze Renault vestiging in Rotterdam Zuid. Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid
Showroom
Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid
Charloisse Lagedijk 946
3088 LA Rotterdam Zuid
(010) 2404600
Postadres

Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

onlineshowroom@vanmosselvkv.nl (Verkoop)
michel.van.den.berg@vanmosselvkv.nl (Aftersales)
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 16.45 uur
Za: 9.00 – 13.00 uur (alleen voor nood, geen volledige bezetting)

Receptie

Ma-Vrij: 7.30 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 13.00 uur

Onze medewerkers van Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid

De Renault dealer
van Rotterdam Zuid en omgeving.

Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid is centraal gelegen bij de afslag “Charlois” aan de A15 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen in de regio Rijnmond. Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid is de dichtstbijzijnde Renault dealer voor de omgeving van Vreewijk, Feijenoord, Rhoon, Charlois, IJsselmonde, Carnisse, Zuidwijk, Eemhaven en Hillesluis (kortom: groot Rotterdam) en is gevestigd aan de Charloisse Lagedijk 946 in Rotterdam. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Renault, bedrijfsauto, Renault occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing.

Van Mossel VKV Renault Zuid biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Onderhoud op maat
Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Renault biedt daarom een nieuw onderhoudsprogramma. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Huurauto, fiets of klanten taxi
Wanneer uw Renault bij Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid voor onderhoud of reparatie in de garage staat kunt u ervoor kiezen om te wachten tijdens het onderhoud, een gratis leenfiets mee te nemen of te kiezen voor een huurauto zodat u naar uw werk of huis kunt gaan.

Daarnaast biedt Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid ook een extra service door middel van de klantentaxi. Onze taxi zal dagelijks rijden van maandagochtend tot en met vrijdagmiddag. U kunt van onze service gebruik maken na vooraf gemaakte reservering welke u dient aan te geven bij het maken van de afspraak voor uw auto.

  • Vertrektijd ochtend tussen 08:00 uur en 08:45 uur vanaf onze vestiging naar Metrostation Slinge.
  • Vertrektijd middag tussen 16:00 uur en 16:45 uur vanaf Metrostation Slinge naar onze vestiging

Geef uw wensen voor een huurauto, leenfiets of de klanten taxi altijd direct door bij het maken van uw afspraak, zodat de reservering tijdig gedaan kan worden.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Renault, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Rotterdam Zuid. De medewerkers van Van Mossel VKV Renault Rotterdam Zuid helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!