Van Mossel VKV Renault Zaltbommel

Adresgegevens van onze Renault vestiging in Zaltbommel. Wij begroeten u graag in onze showroom.

Van Mossel VKV Renault Zaltbommel
Showroom
Van Mossel VKV Renault Zaltbommel
Van Voordenpark 18
5301 KP Zaltbommel
(0418) 576010
Postadres

Van Mossel VKV Renault Zaltbommel
Postbus 2238
5300 CE Zaltbommel

onlineshowroom@vanmosselvkv.nl (Verkoop)
jacques.visser@vanmosselvkv.nl (Aftersales)
Routebeschrijving
Openingstijden

Showroom

Ma-Vrij: 9.00 – 18.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur

Werkplaats

Ma-Vrij: 8.00 – 17.00 uur
Za: 9.00 – 12.00 uur (alleen in nood, beperkte bezetting)

Receptie

Ma-Vrij: 8.00 – 18.00 uur

Onze medewerkers van Van Mossel VKV Renault Zaltbommel

De Renault dealer
van Zaltbommel en omgeving.

Van Mossel VKV Renault Zaltbommel is de dichtstbijzijnde Renault dealer voor de omgeving van Hellouw, Haaften, Tuil, Waardenburg, Neerijnen, Opijnen, Zuilichem, Brakel, Bruchem, Hedel, Ammerzoden, Hurwenen, Rossum, Kerkdriel, Velddriel, Heerewaarden, Alem en uiteraard Zaltbommel. Van Mossel VKV Renault Zaltbommel is gevestigd op Van Voordenpark 18 in Zaltbommel. Hier kunt u terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Renault, Renault occasion, APK, onderhoud, reparatie of leasing. Van Mossel VKV Renault Zaltbommel is centraal gelegen bij de afslag Zaltbommel aan de A2 en is zo goed bereikbaar voor vele mensen die dagelijks voor woon-werk verkeer over de A2 rijden.

Van Mossel VKV Renault Zaltbommel biedt onderhoud en reparatie tegen zeer aantrekkelijke tarieven voor o.a.: bandenwissel, Wax Oil behandeling, ruitreparatie, APK, bandenwissel, onderhoudsbeurt en schadeherstel. Daarnaast bieden wij u graag speciale services zoals ‘haal- en breng service’ of vervangend vervoer.

Onderhoud op maat
Vertrouwen in uw auto is erg belangrijk. Veiligheid staat daarbij voorop. Renault biedt daarom een nieuw onderhoudsprogramma. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Renault past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies. Wij dragen zorg voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding en bovendien gebruiken wij altijd 100% originele Renault-onderdelen. Daarnaast bieden wij u vooraf transparantie door u van de juiste prijs te voorzien.

Wilt u dus een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte Renault, of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Zaltbommel. De medewerkers van Van Mossel VKV Renault Zaltbommel helpen u graag!

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!