Kom jij werken
bij Van Mossel?

Onze mensen maken het verschil

Als sportiefste dealer van Nederland werken we hard om onze ambities te realiseren. Daarbij is iedere medewerker van belang. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze mensen het verschil maken. Dit DOEN WE aan de hand van het Klavertje, het symbool van onze cultuur en identiteit. Samen verbeteren is ons gezamenlijke doel, dat we willen vervullen door actief te luisteren en vragen. Dit doen we met een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de medewerker zelf.

Werken bij Van Mossel Renault, Dacia en Nissan betekent dat we veel van je verwachten; jij herkent je namelijk in ons klavertje en weet dit te vertalen naar je dagelijkse werk. Maar daar krijg jij ook een hoop voor terug! Waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief en niet in de laatste plaats: hele leuke collega’s. Hard en prettig werken gaan hier hand in hand, want als wij jou in je kracht zetten, maak jij het verschil. Van service adviseurs tot monteurs en van verkopers tot collega’s van ondersteunende afdelingen, met aandacht voor elkaar bereiken we onze gezamenlijke doelen. Dit is dan ook de reden dat we luidkeels durven roepen: onze mensen maken het verschil!

Werken bij Van Mossel als...

Service adviseurs, verkoopadviseurs en automonteurs. Het zijn enkele van de vele belangrijke posities binnen de Automotive en dus ook bij Van Mossel Renault, Dacia en Nissan. Maar wat betekent het nu om dit werk binnen onze organisatie te doen? Hoe ziet je dag er dan uit? En wat maakt het zo leuk? Bekijk de ervaringen van onze medewerkers:

Medewerkers aan het woord...

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van onze dynamische organisatie? Neem dan snel een kijkje bij onze actuele vacatures. Wellicht vind jij de vacature waar je nu net naar op zoek bent! Ook als dit niet het geval is ontvangen wij graag een open sollicitatie. Van Mossel Renault, Dacia en Nissan is namelijk altijd op zoek naar talent en wil graag kennismaken met potentiële toppers voor een toekomstige samenwerking.

Open sollicitatie

Stages en leerwerkplekken

Het vinden, ondersteunen en ontwikkelen van talent is een van de speerpunten van Van Mossel Renault, Dacia en Nissan. Dit doen we met enthousiaste leermeesters en betrokken stagebegeleiders, die niets liever willen dan hun kennis en ervaring overdragen aan een nieuwe generatie. We bieden een podium aan jong talent om zich te ontwikkelen binnen de beroepspraktijk en gaan voor een duurzame relatie met onze talenten.

We zijn dan ook doorlopend op zoek naar enthousiaste en leergierige stagiaires die zich willen ontwikkelen binnen de Automotive. Wij zoeken talent in alle disciplines; van automonteurs tot verkoopadviseurs en van service adviseurs tot marketing talenten. Ben jij op zoek naar een stageplek of leerwerkplek? Dan ben je bij Van Mossel aan het juiste adres!

Neem snel een kijkje bij onze actuele stage- en leerwerkplekken. Staat jouw plek er niet bij? Niet getreurd! Stuur ons vrijblijvend een open sollicitatie en dan kijken we samen naar de mogelijkheden, nu én in de toekomst.

Bekijk alle stages