(1e) Autotechnicus
(Van Mossel Culemborg)

Houd jij van sleutelen, ben je leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging als (1e) Autotechnicus bij een toonaangevend bedrijf in de Automotive? Wie weet ben jij dan binnen de kortste keren de nieuwste aanwinst voor onze Renault-vestiging in Culemborg. We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste:

Eerste Autotechnicus (Culemborg)

Wat ga je voor ons betekenen als (1e) Autotechnicus?

Het doel van al ons werk is samen te zorgen voor een tevreden klant. Daarom vinden wij jouw klantgerichte instelling het allerbelangrijkste: zowel naar de interne klant (je collega’s) als naar de externe klant (de auto-eigenaar). Onderlinge communicatie is daarbij een sleutel voor succes om het gehele werkproces in sales en aftersales soepel te laten verlopen. Naast jouw onbetwiste vakmanschap als (1e) Autotechnicus verwachten we van jou dat je in staat bent om met alle collega’s gezamenlijk te werken aan voortdurende verbetering: elkaar aanspreken en de gemaakte afspraken nakomen. Je houdt van dynamiek en ontwikkeling en draagt actief je steentje bij aan verbeteringen.

Wat neem jij mee?

Natuurlijk heb je een (bijna) afgeronde opleiding tot (1e) Autotechnicus, aangevuld met het APK-keurmeesterdiploma. Jij bent in elk geval een professional die zelfstandig alle reparaties en onderhoud uitvoert. Je wilt graag bijblijven in je vak en hebt ambities voor jouw verdere (persoonlijke) ontwikkeling. Als je ervaring hebt met Nissan is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Je woont in (omgeving van) Gorinchem en bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

Een enthousiast, oprecht en betrokken team dat iedere dag samenwerkt om te zorgen voor een gelukkige en tevreden klant. Van Mossel Renault kenmerkt zich als een bedrijf waar eerlijkheid, altijd scherp blijven en hard werken hand in hand gaan. Daarnaast bieden we:

  • Een uitdagende en dynamische baan bij een toonaangevende Automotive organisatie waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Veel zelfstandigheid.
  • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
  • Een marktconforme beloning aangevuld met: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Herken jij jezelf in deze veelzijdige uitdagende baan en kan je in een hectische omgeving het overzicht goed bewaren? Wij ontvangen je C.V. en motivatiebrief graag via: werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van Autotechnicus Culemborg. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je bellen of mailen naar Constant Kroeze, Aftersales Manager, via constant.kroeze@vanmosselvkv.nl, of 0345-545757.

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

Acquisities naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht