Eerste Autotechnicus
(Van Mossel Rotterdam Alexander)

Eerste Autotechnicus (Rotterdam Alexander)

Voor onze Renault vestiging in Rotterdam Alexander, zijn wij op zoek naar een 1e autotechnicus (m/v).

In deze functie voer je reparaties en onderhoud uit aan Renault auto’s. Je gaat kwaliteitsbewust te werk, hebt gevoel voor de specifieke wensen van de klant en je volgt de laatste technische ontwikkelingen. Daarnaast moet je ook in staat zijn om onze gezamenlijke doelen en ambities waar te maken.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde opleiding 1e autotechnicus.
  • Je hebt enige jaren ervaring in soortgelijke functie; ervaring met Renault is een pre
  • Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

Wij bieden:

Een moderne omgeving waar je de meest geavanceerde apparatuur én een gemotiveerd team van leuke collega’s aantreft. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een cultuur waarbij eerlijkheid, altijd scherp blijven en hard werken hand in hand gaan. Aangevuld met een gezonde dosis humor maakt dit onze vestigingen tot dynamische ondernemingen met een goede sfeer.

Ben je enthousiast, flexibel en ga je uitdagingen niet uit de weg, dan is deze functie echt iets voor jou!

Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je bellen of mailen naar Hanny Hulleman, Aftersales Manager: 010-2071111 of Hanny.Hulleman@vanmosselvkv.nl. Je motivatie en C.V. kun je sturen naar: werken@vanmosselvkv.nl

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

Acquisities naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht