Aflevercoordinator
(Amsterdam)

Wil jij deel uitmaken van een persoonlijke, klantgerichte en innovatieve organisatie? Grijp dan nu je kans! Voor onze Nissan vestiging in Amsterdam zijn wij namelijk op zoek naar een:

Aflevercoördinator (Amsterdam)

Wat ga jij voor ons betekenen als Aflevercoördinator?

Als Aflevercoördinator ben je verantwoordelijk voor het feestje van de klant als deze zijn of haar nieuwe (lease)auto af komt halen. En dat zijn er nogal wat op onze Amsterdamse vestiging! Op deze locatie verzorgen we de afleveringen van onze grote zakelijke klanten. Al deze leaseauto’s en hun berijders behoren tot jouw verantwoordelijkheidsgebied.

Je regelt alles wat er gedaan moet worden aan de auto voor een uniek aflevermoment. Vanaf het moment dat de auto bij ons van de trailer afrolt, tot het moment dat de berijder deze helemaal afgewerkt zoals hij dat besteld had, en vol trots meeneemt. Je hebt contacten met veel verschillende in- en externe partijen zoals bijvoorbeeld de werkplaats, autowassers, bestickeringsbedrijven en toeleveranciers van accessoires. En natuurlijk met de klant en de berijder zelf! Je maakt gebruik van meerdere plannings- en overzichtsregistraties.

Wie zoeken wij?

Om dat goed te doen heb je een uitstekend gevoel voor klantenbinding, communiceer je moeiteloos met verschillende partijen, ben je vrolijk, positief, creatief en kun je in oplossingen denken. Je bent een echte regelneef die er energie van krijgt om veel verschillende bordjes in de lucht te houden en die pas tevreden is als de verwachtingen van de klant zijn overtroffen. Elke aflevering is een feestje voor de klant en jij slaagt erin om dat elke keer weer een uniek moment te laten zijn.

Nadat de aflevering is gedaan, draag je zorg voor een tijdige en kwalitatief hoogstaande opvolging en evaluatie van het proces en de klantervaring. Je doet op basis daarvan verbetervoorstellen om toekomstige afleveringen nog soepeler te laten verlopen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Aftersales Manager.

Tot slot ondersteun je, naast je werk als aflevercoördinator, de receptie op onze vestiging in Amsterdam met hand- en spandiensten.

Wat neem je nog meer mee om in deze job te passen?

 • MBO/HBO werk- en denk niveau
 • Ervaring in een functie met intensief en persoonlijk klantcontact
 • Het vermogen om overzicht te houden in een rol met grote diversiteit van taken en verantwoordelijkheden
 • Op-en-top gastheer/-vrouwschap
 • Initiatief, lol en lef
 • Bij stressmomenten lever jij het maximale resultaat
 • Een rijbewijs B
 • Je bent woonachtig (in de omgeving van) Amsterdam

We vragen het nodige, maar wat krijg je daar voor terug?

 • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is.
 • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
 • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Krijg jij bij het lezen van de vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur jouw sollicitatie dan naar werken@vanmosselvkv.nl o.v.v. Aflevercoördinator Amsterdam. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Bianca Slotboom, Vestigingsmanager Amsterdam, via 06-14185250.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Over VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Waalwijk, Spijkenisse en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk INIFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze ambities te realiseren aan de hand van een vernieuwde visie en missie. Dit DOEN WE namelijk door samen te verbeteren. Dit is ons gezamenlijke doel dat we willen vervullen door actief te luisteren en vragen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

17491

Deel dit
bericht