Aflevermonteur Fulltime
(Rotterdam Alexander )

Houd jij van sleutelen, ben je leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur bij een toonaangevend bedrijf in de Automotive? Wie weet ben jij dan binnen de kortste keren de nieuwste aanwinst voor onze vestiging in Rotterdam Alexander. We zijn namelijk op zoek naar een:

Aflevermonteur (Rotterdam Alexander)

Wat kun jij als aflevermonteur verwachten?

In deze functie zorg jij er voor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden die nodig zijn om nieuwe auto’s tiptop te kunnen afleveren aan de klant. Daarnaast voer je reparaties en onderhoud uit aan Renault en Dacia auto’s. Je gaat kwaliteitsbewust te werk, hebt gevoel voor de specifieke wensen van de klant en je volgt de laatste technische ontwikkelingen. Daarnaast ben je gemotiveerd om onze gezamenlijke doelen en ambities waar te maken. Je werkt in een klein team van aflevermonteurs, dan onderdeel uit maakt van een grote werkplaats, waar het altijd hectisch is. We verwachten een flexibele, positieve en oplossingsgerichte houding van je, want wij geloven dat we daarmee het beste het verschil binnen het team en voor onze klanten kunnen maken.

Wat wij zoeken:

  • Je hebt een afgeronde opleiding autotechnicus
  • Je hebt praktijkervaring in soortgelijke functie, ervaring met Renault is een pré
  • je gaat gemakkelijk met allerlei computerprogramma’s om en leert snel bij
  • Je beschikt over een service- en klantgerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele oplossingsgerichte houding
  • Je bent bereid tot het volgen van vakgerichte cursussen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam

Wat wij bieden:

Een enthousiast, oprecht en betrokken team dat iedere dag samenwerkt om te zorgen voor een gelukkige en tevreden klant. Van Mossel VKV kenmerkt zich als een bedrijf waar eerlijkheid, altijd scherp blijven en hard werken hand in hand gaan. Daarnaast bieden we:

  • Veel zelfstandigheid en flexibiliteit
  • Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is
  • Een beloning die uit veel meer bestaat dan alleen geld: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en cv naar werken@vanmosselvkv.nl o.v.v. Aflevermonteur Rotterdam Alexander. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie dan kun je bellen of mailen naar Hanny Hulleman, 06-29605625 of hanny.hulleman@vanmosselvkv.nl.

Solliciteer direct via formulier

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Van Mossel VKV

Met ruim 270 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel VKV tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center! Bovendien is Van Mossel VKV importeur en enige dealer van het luxe merk INFINITI in Nederland.

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat is de VKV’er zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van VKV waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

18644

Deel dit
bericht