Aftersales Manager
(Van Mossel Spijkenisse)

“De waarheid van de klant is leidend!” vinden wij. Als jij begrijpt wat wij hiermee bedoelen dan dagen wij je uit om verder te lezen. Voor onze vestiging in Spijkenisse, zijn wij op zoek naar een:

Aftersales Manager (Spijkenisse)

Wat ga je voor ons betekenen?

Klantgerichtheid is voor jou je eerste natuur, een vanzelfsprekendheid die je met enthousiasme weet over te brengen op anderen. Als coachend leidinggevende van een team van ongeveer 10 mensen, verdeeld over de afdelingen receptie, magazijn en werkplaats heb je de verantwoordelijkheid voor de optimale inrichting van de diverse processen binnen Aftersales, steeds met de klant voor ogen. Ook de afstemming met Sales is cruciaal om de hele vestiging tot de beste prestaties te brengen. Daartoe werk je dagelijks nauw samen met de vestigingsdirecteur. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het vestigingsresultaat.
Je kijkt vooruit en speelt in op in- en externe ontwikkelingen, corrigeert mensen en processen waar dat nodig is en gaat een goed gesprek niet uit de weg om je doel te bereiken en iedereen daarin mee te nemen.

Wie wij zoeken?

Wij zoeken een man of vrouw met passie voor mens en auto. Je weet uit de praktijk hoe je het beste uit je mensen kunt halen en bent als geen ander in staat om werkprocessen te optimaliseren, zodanig dat je de klantverwachting overtreft, de service te allen tijde snel en goed is en de klant graag terugkomt. Wat je verder meeneemt om in het team en deze functie te passen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • je kunt op jouw unieke wijze inhoud en uitvoering geven aan onze slogan “mensen maken het verschil”: je weet hoe je kunt sturen op gedrag.
  • Je weet dat resultaten komen als mensen betrokken zijn bij wat ze doen en weten waarvoor ze het doen: die teamspirit kan jij neerzetten
  • Je kunt cijfermatige overzichten interpreteren, erop sturen richting jouw doelstelling en bent bekent met het opstellen van begrotingen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

We vragen het nodige, maar wat krijg je daar voor terug?

  • Een hardwerkend en oprecht team waar humor vast onderdeel is van de werkdag.
  • Veel zelfstandigheid in een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is
  • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
  • Naast een marktconforme beloning: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Wij ontvangen je C.V. en motivatie graag via werken@vanmosselvkv.nl onder vermelding van Aftersales Manager Spijkenisse. Als je inhoudelijke vragen hebt over deze functie kun je mailen naar Astrid Karthaus, Operationeel Directeur, via astrid.karthaus@vanmosselvkv.nl

Solliciteren is ook mogelijk door het sollicitatieformulier in te vullen via de onderstaande button.

Solliciteer direct via formulier

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

 

 

18644

Deel dit
bericht