Autotechnicus (fulltime)
(Van Mossel Rotterdam Charlois)

Houd jij van sleutelen, ben je leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Autotechnicus bij een toonaangevend bedrijf in de Automotive? Wie weet ben jij dan binnen de kortste keren de nieuwste aanwinst voor onze vestiging in Rotterdam Charlois. We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste:

Autotechnicus (Rotterdam Charlois)

Wat kun jij verwachten?

In deze functie voer je reparaties en onderhoud uit aan voornamelijk Renault en Dacia auto’s. Je gaat kwaliteitsbewust te werk, hebt gevoel voor de specifieke wensen van de klant en je volgt de laatste technische ontwikkelingen. Tevens zorg jij ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden die nodig zijn om nieuwe en gebruikte auto’s tiptop te kunnen afleveren aan de klant. Daarnaast ben je gemotiveerd om onze gezamenlijke doelen en ambities waar te maken.

Wat neem jij mee?

Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding tot Autotechnicus en je hebt praktijkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met Renault is een pré. Jij bent in elk geval een professional die beschikt over een service- en klantgerichte instelling. Je wilt graag bijblijven in je vak en hebt ambities voor jouw verdere (persoonlijke) ontwikkeling.  Je woont in (omgeving van) Rotterdam Charlois, en bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

Een enthousiast, oprecht en betrokken team dat iedere dag samenwerkt om te zorgen voor een gelukkige en tevreden klant. Van Mossel Renault kenmerkt zich als een bedrijf waar eerlijkheid, altijd scherp blijven en hard werken hand in hand gaan. Daarnaast bieden we:

  • Een uitdagende en dynamische baan bij een toonaangevende Automotive organisatie waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Veel zelfstandigheid.
  • De kans om bij te dragen aan een vestiging die volop in ontwikkeling is en continue streeft naar verbetering van de klanttevredenheid.
  • Een marktconforme beloning aangevuld met: waardering, gezelligheid, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!
  • Deze functie staat open ter vervanging tijdens ziekte. Bij tevredenheid van beide kanten kan het dienstverband voor langere duur worden aangegaan.

Enthousiast?

Heb je interesse in deze functie en herken jij je in het profiel? Reageer dan snel! Solliciteer eenvoudig via onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel Renault / Dacia / Nissan

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

20686

Deel dit
bericht