Eerste Autotechnicus
(Van Mossel Tiel)

Wil jij deel uitmaken van de sportiefste autodealer van Nederland? Grijp dan nu je kans! Voor onze vestiging in Tiel zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven:

Eerste Autotechnicus (Tiel)

Wat ga je voor ons betekenen als Eerste Autotechnicus?

Naast sleutelen, storingen zoeken én verhelpen, ben jij een kei in klantvriendelijkheid en secuur werken. Jij weet dat je het samen met je collega’s moet realiseren en dat onderlinge communicatie daarbij de sleutel voor succes is. Met behulp van jouw onbetwiste vakmanschap weet jij jouw reparaties op tijd en veilig uit te voeren.

Naast jouw onbetwiste vakmanschap als Eerste Autotechnicus verwachten we van jou dat je in staat bent om met alle collega’s gezamenlijk te werken aan verbetering: elkaar aanspreken en de gemaakte afspraken nakomen. Je houdt van dynamiek en ontwikkeling en draagt actief je steentje bij aan verbeteringen.

Wat neem jij mee?

Natuurlijk heb je een afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus, eventueel aangevuld met het APK-keurmeesterdiploma. Jij bent in elk geval een professional die zelfstandig alle reparaties en onderhoud uitvoert. Je wilt graag bijblijven in je vak en staat open voor trainingen en cursussen.
Als je ervaring hebt met Nissan is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Je woont in (omgeving van) Tiel en bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

We vragen het nodige, wat krijg je daar voor terug?

Een enthousiast, oprecht en betrokken team dat iedere dag samenwerkt om te zorgen voor een gelukkige en tevreden klant. Van Mossel kenmerkt zich als een bedrijf waar eerlijkheid, altijd scherp blijven en hard werken hand in hand gaan.

Daarnaast bieden we:

  • Een uitdagende en dynamische baan bij een toonaangevende Automotive organisatie waarbij geen dag hetzelfde is.
  • Veel zelfstandigheid.
  • Een marktconform salaris.
  • Waardering, ontwikkelkansen, ruimte voor initiatief, en niet in de laatste plaats: je krijgt hele leuke collega’s!

Enthousiast?

Heb je interesse in deze functie en herken jij je in het profiel? Reageer dan snel! Solliciteer eenvoudig via onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

Over Van Mossel Renault / Dacia / Nissan

Met ruim 300 medewerkers en 10 locaties in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam Alexander, Spijkenisse, en Zaltbommel, behoort Van Mossel Renault tot één van de grootste Renault, Nissan en Dacia dealers, inclusief een Renault Sport centrum en Nissan High Performance Center!

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren aan de hand  van een vernieuwde visie, missie en strategie. Dit DOEN WE door samen te verbeteren. Het is ons gezamenlijke doel wat we willen vervullen door actief te luisteren en open vragen te stellen. Dit doen we door een houding die zich laat kenmerken door gedrevenheid, oprechtheid en lef. De basis van dit alles, dat ben jij zelf. Dit is kort samengevat de cultuur en identiteit van Van Mossel Renault waardoor we met trots kunnen zeggen: onze mensen maken het verschil!

 

 

 

20686

Deel dit
bericht